Archives

separator

Rokken tot over de knie

separator

Hoewel je de rokken in iedere lengte ziet, zie je dit seizoen met name rokken met een lengte ruim over de knie. Je ziet de rokken zowel wat strakker als in een kokerrok model, of wijd als klokrok.

Read More

Broeken

separator

De broeken worden wijder soms zelfs wat mannelijk. Ook de flair pijp is terug van weggeweest.

Read More

OVERSIZED JASSEN

separator

De jassen zijn dit seizoen oversized, met een beetje een mannelijke look en niet of nauwelijks getailleerd. Uitgevoerd in verschillende lengtes en materialen.

Read More

OPVALLENDE TRUIEN

separator

De truien zijn een belangrijk item in je garderobe dit najaar. Je ziet lange truien, maar ook met opvallende patronen en grof gebreid.

Read More

FRANJES

separator

Dit seizoen zitten franjes werkelijk overal aan. Aan truien, jurken, vesten, tassen noem het maar op. En het mooie is, hoe langer de franjes, hoe beter!

Read More

PRINTS

separator

Ook de prints zie je al een hele tijd. Deze trend blijft nog even. De kunst is om de verschillende prints met elkaar te combineren tot een mooi geheel. De bloemenprints die we dit voorjaar zagen, blijven. De kleuren worden alleen wat anders, de bloemen worden afgedrukt op zwarte of donkere achtergronden.

Read More

PUNK- EN ROCKSTIJL

separator

Een duidelijk herkenbare stijl is de Punk-Rock stijl. Leren biker jacks met of zonder studs, ruiten stoffen, zwart leren broeken en zwart leren rokken. Bij de Glam-Rock stijl komen er ook glitters aan te pas.

Read More